Välimeren alueella kovassa huudossa oleva taskuleipä kohtaa thailandian osterikastikkeen muodossa... Rosmariinillä maustetut herkkusienet kuulunevat enemmän ranskanmaan keittiön puolelle... Tästä johtuen tästä täydellisestä krapulan tappajasta tulee käyttää nimeä fuusiopita... Jos ei kovin huono huominen iske, kannattaa pita leivät valmistaa ehdottomasti itse.
Fuusiopita (3-5:lle)
400 g pihvikarjan paistia
3-4 kpl tuoreita herkkusieniä
1 keltasipuli
1 paprika
1 rosmariinin oksa
1 dl osterikastiketta
Jääsalaattia
Jääsalaattia
Chilirouhetta
Suolaa
Pippuria
Oliiviöljyä
Aiolia
Aiolia
Lisäksi pitaleipiä ja kasviksia oman valintasi mukaan.
Aloita paloittelemalla sienet, siivuttamalla sipuli ja paloittele paisti pieniksi kuutioiksi tai mihin muotoon ikinä haluatkaan. Lämmitä pannu ja lisää reilusti hyvää oliiviöljyä. Kuullota sipulia hetkinen, lisää sienet ja anna ruskistua. Hienonna rosmariini ja mausta sillä sieni-sipuliseos. Lihat sekaan ja pinnat kiinni saatuasi, myllystä hieman suolaa ja pippuria, eikä chilirouhettakaan sovi unohtaa. Levy nollille ja osterikastike sekaan. Kastikkeen muhiessa leikkaa kasvikset täyttövalmiiksi. Lämmitä pitaleivät. Sekaan hieman lihaa ja kasviksia... Päälle aiolia... ja pikaruokamakuaisti kiittää...
Aloita paloittelemalla sienet, siivuttamalla sipuli ja paloittele paisti pieniksi kuutioiksi tai mihin muotoon ikinä haluatkaan. Lämmitä pannu ja lisää reilusti hyvää oliiviöljyä. Kuullota sipulia hetkinen, lisää sienet ja anna ruskistua. Hienonna rosmariini ja mausta sillä sieni-sipuliseos. Lihat sekaan ja pinnat kiinni saatuasi, myllystä hieman suolaa ja pippuria, eikä chilirouhettakaan sovi unohtaa. Levy nollille ja osterikastike sekaan. Kastikkeen muhiessa leikkaa kasvikset täyttövalmiiksi. Lämmitä pitaleivät. Sekaan hieman lihaa ja kasviksia... Päälle aiolia... ja pikaruokamakuaisti kiittää...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti