lauantai 10. elokuuta 2013

Lohiherkku



Pitkän aikaa on tääkin tapaus pitänyt tempaista tänne blogin puolelle.. Perus lohiherkku on monikäyttöinen... Esimerkiksi voileipäkakun sisuksiin sopii pirun hyvin. Yleensä meillä tätä syödään leipäpalasten kanssa, jotka on penslattu hyvällä oliiviöljyllä ja paahdettu uunissa 200 asteessa noin viisi minuuttia. Ruispalat sopivat tähän tarkoitukseen mielestäni parhaiten.

Kipolliseen lohiherkkua tarvitsen 150g kylmäsavulohta, 1 prk smetanaa, ½ punttia ruohosipulia ja mausto suolalla ja mustapippurilla. Pilko lohi sekä ruohosipuli ja sekoita smetanan ja mausteiden kera. Anna maustua ainakin pari tuntia ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti