Ei näistä nyt aivan valiokelpoisia tullut mutta maku oli kohdillaan. Vaikeeta, vaikeeta. Opettelen, opettelen. Nigiri sushia tuli väännettyä. Jotain tvistiä piti lisätä... Kalatiskiltä koriin hyppäsi palanen haukifileetä ja viereiseltä lihaosastolta pieni palanen pihvikarjan sisäfilettä. Fileen jaoin kahteen osaan. Toiseen fileeseen hieroin puolukkasurvosta ja toiseen mustikkasurvosta. Annoin kalojen ottaa makua ja väriä jääkaapin puolella noin kaksi tuntia. Riisit keitin ja maustoin normaaliin tapaan. Naudan fileestä leikkasin ohuita siivuja kuten myös kaloista. Kalojen värimaailma muuttui marjojen ansiosta hymyilyttävän kauniiseen suuntaan. Wasabia kalalle ja ja riisipallon päälle. Lihasusheissa wasabin lisäsin päälle. Hieman enemmän huoliteltuna näistä olisi saanut aivan naamattoman hyvän näköisiä. No, ensi kerralla keskitytään enemmän outputtiin.
sunnuntai 6. huhtikuuta 2014
Sushin opettelua vol.2
Ei näistä nyt aivan valiokelpoisia tullut mutta maku oli kohdillaan. Vaikeeta, vaikeeta. Opettelen, opettelen. Nigiri sushia tuli väännettyä. Jotain tvistiä piti lisätä... Kalatiskiltä koriin hyppäsi palanen haukifileetä ja viereiseltä lihaosastolta pieni palanen pihvikarjan sisäfilettä. Fileen jaoin kahteen osaan. Toiseen fileeseen hieroin puolukkasurvosta ja toiseen mustikkasurvosta. Annoin kalojen ottaa makua ja väriä jääkaapin puolella noin kaksi tuntia. Riisit keitin ja maustoin normaaliin tapaan. Naudan fileestä leikkasin ohuita siivuja kuten myös kaloista. Kalojen värimaailma muuttui marjojen ansiosta hymyilyttävän kauniiseen suuntaan. Wasabia kalalle ja ja riisipallon päälle. Lihasusheissa wasabin lisäsin päälle. Hieman enemmän huoliteltuna näistä olisi saanut aivan naamattoman hyvän näköisiä. No, ensi kerralla keskitytään enemmän outputtiin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti