maanantai 15. heinäkuuta 2013

Mustattua cajunkanaa ja melonisalaattia





Tänään grillistä poimittiin astetta mausteisempaa kanaa. Cajun rub pintaan oliiviöljyn kera ja ei muutako grilliritilälle mustumaan. Samalla valmistui maissintähkiä ja lisukkeeksi makeaa melonisalaattia.

Cajun mausteseos


1 tl savustettua paprikajauhetta
1 rkl tavallista paprikajauhetta
1 tl juustokuminaa
1 tl suolaa
1 tl jauhettua mustapippuria
½ tl kuivattua timjamia
Maun mukaan cayennepippuria







Melonisalaatti


1/4 vesimelonia
½ galiameloni
½ limen mehu
Tuoretta korianteria

Kuutio melonien hedelmäliha. Purista joukkoon puolikkaan limen mehu. Silppua hieman tuoretta korianteria ja sekoita melonipalojen kanssa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti