sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Viikonloppu grillausta vol. 3



Nyt kun tuli eka kerran jauhettua hampurilaisiin pihviliha kotona, niin ihmettelempä vaan, että mitä ihmettä markkinamiehet koettavat meille 400 gramman rasioissa tyrkyttää... Ero on kuin yöllä ja päivällä... Jauhoin pihvilihan kulmapaistista, joten kilohintakaan ei juuri nouse "paistijauhelihaan" nähden. 

Mureketaikinaan tuli 1,3 kg jauhettua paistia, 2 kananmunaa, ruukku villirucolaa sekä ruukku basilikaa. Maustettu vain suolalla ja pippurilla. Pihvin päälle lopuksi siivu cheddar juustoa. 

Grillin sivupolttimella uppopaistoin hiiliteräs wokissa uuden sadon siiklin maalaismaisiksi ranskalaisiksi perunoiksi. Grillausvieraan tuoma omatekemä majoneesi vei kielen mennessään... Resepti on pakko hankkia jostain, vaikka sekin on luonnollisesti salainen... Enpä ole koskaan noin hyvää majoa saanut... Tästä häätyy ottaa challenge itselle!

Itse jauhetussa paistissa maku on se juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti