keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Täytetyt paprikat à la soppa hommia



Täytetyt paprikat


3 paprikaa
400 g kanajauhelihaa
1 pkt halloumijuustoa
1 iso sipuli
1 valkosipulinkynsi
Juustoraastetta edamista
nippu persiljaa
1 tl savustettua paprikaa
½ tl juustokuminaa
Chilijauhetta maun mukaan
Suolaa pippuria
Oliiviöljyä

Ruskista silputtuja sipuleita hetki pannulla oliiviöljyssä. Lisää kanajauheliha ja ruskista. Pilko halloumijuusto sekä persilja ja lisää ne pannulle ja mausta. Leikkaa Paprikoista hattu pois ja poista siemenkota. Täytä paprikat ja raasta hieman edamia päälle. Paista uunissa 200 asteessa tai grillaa epäsuoralla lämmöllä kunnes ottavat väriä sopivasti. Tämä vie noin puolisen tuntia.

La chinata - savustettu paprikajauhe.... Uusi suosikkini, tätä tulee kokeiltua vähän joka ruokaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti