Surf N´ Turf burgeriin käytin 50/50 karitsa-nauta jauhelihaa sekä Bangladeshistä kalastettuja tiikerikatkarapuja. Rapujen marinadiin käytin ruukullisen korianteria, oliiviöljyä reippaasti, Soijakastiketta pari ruokalusikallista, chilikastiketta hieman sekä yhden sitruunan mehun. Marinoin rapuja noin kaksi tuntia ennen kuin seivästin ja grillasin ne.
Pihvitaikinaan sekoitin yhden munan ja maustoin suolalla ja mustapippurilla. Pihvit on syytä sivellä oliiviöljyllä ennen grilliritilälle laittoa tarttumisen estämiseksi. Pihvien päälle vielä amerikkalaista Monterey Jack juustoa. Pullat lämpiävät näppärästä grillin ylätasolla. Peruskaava eli ketsuppia ja jääsalaattia. Pihvi ja päälle grillatut tiikerikatkaravut ja hieman aiolia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti