perjantai 2. elokuuta 2013

Ravintola Torilla


Tulipas sitten tämäkin koettua... Täysi vitsi nimittäin... Naurattaa vieläkin niin ettei meinaa henkeä saada. Mistähän sitä aloittaisi, kun oikeastaan melkeimpä kaikki oli vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun. Tämän tason palvelun ja ruoan olisin ymmärtänyt, jos kyseessä olisi ollut 13-vuotiaiden pyörittämä kesäravintola. Tai väitän, että he olisivat pystyneet parempaan.

Scandic hotellin ravintola Torilla... Noh jotain positiivista olut oli sentään kylmää... Siihen loppuivat kehut ja siirrytään "tatti otassa" negaatioihin. En tiedä ovatko tarjoilijat ja muut jotain aiheeseen liittyvää koulutusta käyneet? Heidän puolesta toivon etteivät ole... Siihen on vielä mahdollisuus. 

Sitten siihen tärkeimpään eli ruokapuoleen. Itse tilasin annoksen briskettiä ja lisukkeeksi vaahterasiirapilla glaseerattua bataattia. Lihahan oli maustettu mukavasti.... Eli suolapurkki oli löytynyt kouraan ja sitten kun sitä pääsee lorahtamaan "hieman" liikaa niin eihän siihen muita mausteita mahdukaan. Ja eikä tainnut olla ihan viime tuntien haudutuksia "härkä" parka nähnyt. Vihannekset lautasella olivat täysi vitsi.. Harmittaa ettei tullut siitä annoksesta kuvaa otettua... Ehkä ihan hyvä vaan... julkaisukelpoinen se ei olisi ollutkaan... Lisäksi kuvauksessa luvattattiin kermaan muhennettuja kauden sieniä. Tällä kertaa kauden sienet osoittautuivat aina niin herkullisiksi tölkitetyksi herkkusieniksi. Glaseerauskin oli bataateista unohtunut.

Ja sitten liukuhihnalla kulkevista vitseistä tartutaan toiseen eli kuvassakin komeilevaan pulled pork burgeriin. Ensinnäkin siinä suolapurkissa on sekin puoli missä on niitä pieniä reikiä... Ei ole pakko suolaa kaataessa avata sitä puolta, josta aukeaa puoli kantta. Ylikypsää ja revittyä possunkylkeä... HA, HA ja vielä kerran HA! Tässä vaiheessa alkoi oikeasti pistää jo vihaksi... Luulin että suomessa syödään kinkkua vain jouluisin.. Täällä sitä tarjoillaan riivityn possuburgerin täytteenä.. Annoksen pelasti kuitenkin se että onneksi se oli kylmä, niin tarvinnut kuvitellakkaan koskevansa siihen toista kertaa.

Kootut selitykset tarjoilijalta... Mainitsin kinkun käyttämisestä pulled porkkina olevan kerettiläistä. Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä.. - No ei se ihan niinkuin kinkkua ole, mutta kun sitä pitkään haudetaan niin siitä tulee mureaa... Vastaus tyydytti yhtä paljon kuin teräskärkisellä maihinnousukengällä mojautus kasseille 30 asteen pakkasella. Sitten vedottiin vielä siihen, että -kun tuo kiire tuli nyt tuohon... Notta terve! Silloin kannattaa lyödä lappu luukulle, jos tällaista saastaa joutuu asiakkaalleen kertomaan. Lähetin vielä kokille terveisiä, että muistelen tehneeni yhtä laadukasta ruokaa yläasteen kotitalouden tunnilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti