torstai 8. toukokuuta 2014

Herkkusieni-parsa wokki


Arjen pikalounas syntyy kun jääkaapista löytyy nipullinen tuoretta parsaa ja puoli rasiallista herkkusieniä. Lisäksi hieman valkosipulia,täysjyvä nuudeleita, tuoretta timjamia sekä worcesterkastiketta.

Aloita poistamalla parsoista tyvet ja kuori paksuimmat. Leikkaat irti latvat ja pilko loppu runko noin sentin pituisiksi palasiksi. Halkaise herkkusienet neljäksi. Siivuta kolme valkosipulinkynttä. Kuumenna oliiviöljyä pannulla ja wokkaa parsat herkkusienten ja valkosipulien kera. Tässä vaiheessa nuudelit myös valmistumaan. Mausta wokki suolalla, pippurilla, silputulla timjamilla ja desillä worcesterkastiketta. Lopuksi kääntele nuudelit joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti