torstai 19. huhtikuuta 2012

Sauhuavat lindströmin pihvit



Nyt saa jälleen kerran heittää yhden kouluruoka inhokin romukoppaan. Kaikkihan muistavat ne koulun punertavat lintsröminpiffit, jotka eivät olleet ihmisravinnoksi soveltuvaa materiaalia. Ystäväni Mr. Kiviharjun reseptiä mukaillen onnistuin tekemään ensi kertaa hyviä, EI vaan aivan PIRUN hyviä lindströmin pihvejä.



Lindströmin pihvit ( 4:lle )

400 g naudan jauhelihaa
250 g broilerin jauhelihaa
2-3 isohkoa porkkanaa
4-5 punajuurta
2 kananmunaa
n. 1 dl tummaa soijarouhetta
Oliiviöljyä
Sauhua

Riko munien rakenne kulhossa ja lisää 2-3 rkl oliiviöljyä. Lisää tumma soijarouhe ja anna turvota noin vartin verran. Raasta porkkanat ja punajuuret karkeasti. Lisää kulhoon lihat ja sekoita käsin tasainen massa. Lisää sauhu sekä juurekset. Sekoita kunnolla ja muotoile pihveiksi. Paista pannulla voissa. Valmista mieleisesi lisukkeet ja nauti.

Niin ja jos joku miettii että mikä ihmeen sauhu? Sanoisin että ehdottomasti yksi parhaista chili tahnoista ever. 



Ja luonnollisestihan kaikki haluavat tietää, että mistä tätä herkkujen herkkua saapii....
Chilikaupasta tietenkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti