sunnuntai 5. elokuuta 2012

Habanerolla ryyditetty jauheliha-perunavuoka





Muutama kypsynyt habanero ja jääkaappiin unohtuneet perunat vaativat suorastaan pääsyä uuniin. Perinteinen jauhelihalaatikko muuntui siis tulisemmaksi versioksi.


Tulinen jauheliha-perunavuoka


n. 1 kg perunoita
500 g Naudanjauhelihaa
1 sipuli
2 porkkanaa
2 habaneroa
1 valkosipulinkynsi
4 dl lihalientä
Suolaa
Pippuria
Valkopippuria
Tuoretta timjamia
Oliiviöljyä


Siivuta perunat ja porkkanat. Paista jauheliha sipuleiden kanssa ja mausta. Yhdistä vuokaan perunat, porkkanat, silputut habanerot ja jauhelihaseos. Kaada päälle lihaliemi ja pinnalle hieman hyvää oliiviöljyä. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin tunti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti