torstai 23. elokuuta 2012

Tomaatti-vuohenjuustokeitto






Syksy tulee vauhdilla ja lämpöä tarvitaan. Lämmin ja ruokaisa tomaattikeitto lämmittää mukavasti syysmyrskyjen aikaan...

Tomaatti-vuohenjuustokeitto (2:lle)


n. 1 kg kypsiä tomaatteja
1 valkosipulinkynsi
100 g pehmeää vuohenmaitojuustoa
1 tl agave siirappia
Tuoretta basilikaa
Tuoretta timjamia
Suolaa
Pippuria

Pilko tomaatit pieniksi pois lukien kovahko valkoinen keskusta. Laita tomaattimurska kattilaan ja puserra perään valkosipuli. Keittele parikymmentä minuuttia. Lisää hieman tuoreita yrttejä, vuohenmaitojuusto, agave siirappi ja mausta suolalla ja pippurilla. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Jos haluat silkkisemmän suutuntuman niin kannattaa kaltata tomaatit ennen pilkkomista. Asettele keiton päälle basilikan lehtiä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti