lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kotitekoinen ketsuppi





Illasta on jälleen grilli kuumana ja porukkaa lappaa. Hampurilainen on illan sana. Itse tehtynä from the scratch tietty. Aloitin keittelemällä ketsuppia sillä välin kun sämpylä taikina kohoilee...

Kotitekoinen ketsuppi



N. 1 kg kypsiä tomaatteja
1 iso punainen paprika ( tai miksei vaikka keltainen, jos haluta ketsupistasi keltaisen)
1 iso sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 lehtisellerin varsi
2 dl omenaviinietikkaa
2 dl hienoa sokeria
½ agave siirappia
Suolaa
Mustapippuria
Valkopipuria
Cayennepippuria
Hieman jauhettua inkivääriä

Mittaa kattilaan etikka, sokeri ja siirappi. Kuumenna. Poista tomaateista kannat ja pilko. Poista kanta ja siemenet paprikasta ja pilko. Silppua sipuli ja valkosipuli sekä lehtisellerin varsi. Lisää kasvikset kattilaan mausteiden kera. Keittele hiljakseen kokoon noin tunteroisen ajan. Soseuta sauvasekoittimella ja purkita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti