sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Viikonloppu grillausta osa 2



Lupaus grillin lämmitämisestä sai remppatalkoopoppoon saapumaan paikan päälle. Tapettien riipimisen lomassa, alkoi kalvava tunne kolkuttaa, että jotain nyt on unohtunut. Niinkuin olikin... Grillaajan peruskaveri possunniska loisti poissaolollaan. Pikainen syynäys jääkaapin syövereihin tuotti tulosta... Naudan maksaa ja toinen grillaajan perustarpeista halloumi juusto. Maksasta vain kalvot pois ja viipaleiksi, hieman suolaa, pippuria ja kuivattua salviaa. Pieni sively oliiviöljyllä ja ritilälle vain. Lisukkeeksi löysin erivärisiä kirsikkatomaatteja, jotka vain pilkoin ja maustoin basilika silpulla, oliiviöljyllä ja balsamico kastikkeella. Salaatti toimii pirun hyvin myös pikaisena lounaan korvikkeena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti