maanantai 8. heinäkuuta 2013

Thaimaalaiset kanafrikadellit

 

Thaimaalaiset kanafrikadellit

 

400 g kanan jauhelihaa
1 dl soijaruohetta
1 dl vettä
1 punainen chili
½ pnt korianteria
½ rkl kalakastiketta
Pippuria
Suolaa
Keitinliemeen osterikastiketta 1 dl / 1,5 L vettä

Turvota soijarouhetta vedessä noin kymmenen minuuttia. Hienonna chili ja korianteri. Lisää loput ainekset ja valmista jauhelihataikina. Kuumenna 1,5 litraa vettä ja lisää osterikastiketta noin desin verran. Keitä lihapullia liemessä, kunnes ne alkavat pulpahtelemaan pintaan, tämä vie yleensä noin kolme minuuttia. Pullien nostamiseen kannattaa käyttää reikäkauhaa. Tarjoa aasialaistyyppisen salaatin kera tai sellaisenaan cocktail paloina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti