perjantai 13. kesäkuuta 2014

Koykos Café Rodos


Koykos on viihtyisä mezekahvila Mandilara kävelykadulla Rodoksen kaupungissa. Paikka on usein ammuttu täyteen ja myös paikalliset käyvät paikassa paljon kahvilla, nauttimassa mezejä tai hakemassa mukaan paikan kuuluisia sandwichejä. Paikka vuokraa myös maalaisromattisen näköisiä huoneistoja. Huoneet, joita on 4 sijaitsevat suoraan vilkkaan ravintolan yllä. Hinnat ovat 3 eurosta 13 euroon.

Saganaki ja Spetsofai


Unohdin voileivät suoraan, vaikka niitä kaikki kehuvatkin. Tilasimme neljä pientä annosta. Aina niin ihanaa Saganakia, eli leivitettyä ja paistettua juustoa sitruunan kera. Spetsofaita eli kreikkalaista makkaraa mausteisessa tomaattikastikkeessa sipulin ja paprikan kera. Grillattua kalmaria sekä kouluoria pastaa, jossan oli karamellisoituja sipuleita ja raastettua fetaa.

Grillattua kalmaria

Traditional koulouria

Saganaki olikin perinteisesti loistavaa. Makkarat olivat sangen hyvin maustettuja. Grillattu kalmari oli myös loistavaa vaikka olikin pakasteesta valmistettu. Pasta sen sijaan ei herättänyt mitään suurempia tunteita. Ruokajuomaksi olut ja pieni pullollinen retsinaa eli männynpihkalla maustettua valkoviiniä. Koko kattaus tuli maksaamaan 29 €.Vanhasta kamiinasta tehty pöydänjalka oli hauska
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti