sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Farang


Farang valittiin vuoden 2011 suomen parhaaksi ravintolaksi. Kyseisen paikan pääsin korkkamaan vasta nyt kesäkuussa 2012. Mukavan moderni yleisilme erittäin mukavaan  palvelutasoon lisättynä loi jo kiitettävän kuvan Björkin ja wikbergin luotsaamasta ravintolasta. Luonasmenuun aikaan liikkeellä ollessani vaihtoehdot olivat vähissä. Alkuun kahden hengen seurueemme valitsi sashmit. Reilulla kädellä korianteria ja vahvat maut vaalealihaiselle kalalle.

Sashimi

Vivahteikkaan alkuruoan jälkeen siirryimme pääantimiin. Minulle Tofua, vastapäätä tilattiin karitsaa. Ja voin sanoa nyt syöneeni elämäni parhaan tofu annoksen. Toinen annos joka sisälsi yllättävääkin proteiinia eli karitsaa. Taipui muuten moderniin aasialaiseen keittiöön todella hyvin.

Edessä tofua ja taustalla karitsaa
Viinisuositukset osuivat täysin nappiin. Tarjottu Yalumba oli perfect match tofulle. Ainoat pyyhkeet jotka joudun antamaan on jälkiruoka, joka toki oli aivan hyvää, mutta olisin odottanut paljon enemmän. Jos muistan oikein litsi-guavasorbettia ja lime-valkosuklaakreemia sekä vesimelonia.

Kaikenkaikkiaan ihastuttava uusi ravintola tuttavuus. Tulen käymään uudestaankin. Toki täytyy korkata myös poikien toinen ravintola, bulevardilla sijaitseva gai-jin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti