lauantai 15. maaliskuuta 2014

Karitsan karetta Soppa Hommia tyyliin


Olenko vielä hehkuttanut meidän pikkukaupunkiin avattua lähiruokapuotia tarpeeksi. No, nyt hehkutan lisää! Luomukaritsan karetta tarttui mukaan ja mielestäni erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Mahtava tuote kaikenkaikkiaan. Kasvatettu suoraan fine dine tyyppisiin annoksiin. Ja yksi asia mistä tykkään eniten on kuinka ainekset pakataan. Vanhan ajan tyyliin paperiin ja käsin merkitään vielä mitä pakkaus sisältää. Niin loistava palvelu idea ja tapa erottua hypermarkettien massasta.


Kylkirivin kun sain käsittelyyn trimmasin kylkiluut puhtaiksi ranskalaiseen tyyliin. Hienonsin pari oksaa tuoretta rosmariinia ja hieroin ne oliiviöljyn kera rivistöön. Pannu kuumaksi. Hetken ruskistus ja loppu hoituu uunissa ( n. 10 minuuttia).

Lisukkeeksi tekaisin palsternakoista pyreetä, jonka joukkoon hienonsin tuoretta minttua. Paistoin myös palsternakka sipsejä. Loppu silaus omatekoisella aiolilla.





Ruokajuomana toimi uusi suosikkini karitsan seuraan Norton Privada 2010. Kolmen rypäleen sekoitus argentiinasta, järjestyksessä Merlot, Malbec ja Cabernet Sauvignon. Maussa boysenmarjaa ja mustaherukkaa. Erittäin vivahteikas. Loistava viini hinta/laatu suhteeltaan. Monopolin hinta n. 19€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti