sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Köyhän miehen pika "burger"


Tiedättehän sen peikon, joka yllyttää meitä menemään sieltä mistä rima on matalin. Nälkä... Ja hiipivän suuri sellainen juuri silloin kun pitäisi keitellä usempi tunti päästäkseen haluttuun lopputulokseen. Silloin kannattaa harkita ruoanlaitto ruoan tekemistä. Tällöin jaksat paremmin keskittyä tulevaan koitokseen.

Burgerivuotta kun blogi kerta viettelee, niin päätös oli helppo. Pannu kuumaksi. Silppusin sipulin ja marinoituja haaparouskuja. Niitä hetken aikaa kuullotettuani paiskasin perään pussillisen hevosenjauhelihaa. Mausto suolalla, pippurilla ja kuivatulla salvialla. Koko hoidon leväytin saaristolais ruispalojen väliin ja Voilà! kymmenessä minuutissa loihdin pikaruoan ja voin paremmin keskittyä tuleviin keitoksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti