keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kasvistacot





Grillaamisen ohella on hyvä kevennellä välillä... Jälleen kerran... Idean toki varastin kauppiaan kääreestä... Cosmopolitan salaatin kääreessä suositeltiin kokeilemaan vaikka tacona... ja minähän kokeilin... Ei tullut hutia tälläkään kertaa, vaikka valitsin itselleni kohtuullisen tuntemattoman raaka-aineen elikkäs soijarouheen...


Kasvistacot (n. 5:lle)

 

Mausteseos

1 rkl paprikajauhetta
1 tl juustokuminaa
1 tl paahdettua valkosipulia
1 tl suolaa
1 tl cayennepippuria
½ tl rosmariinia
½ tl valkopippuria
½ tl mustapippuria

Cosmopolitan salaattia
2 dl tummaa soijarouhetta
Erilaisia sipuleita (itse käytin kelta, puna, ja salottisipulia)
Paprikaa  (eri värisiä)
Porkkanaa
Chiliä 
2 dl vettä
1 rkl soijakastiketta
1 rkl kasvisfondia
Edam juustoa
Oliiviöljyä
Mausteseosta

Kiehauta pari desiä vettä. Lisää rkl soijakastiketta ja sama määrä kasvisfondia veden joukkoon. Anna soijaruoheen kerätä tuota nestettä hetki.. Kuumenna öljy pannussa ja lisää silputut sipulit ja viipaloidut kasvikset. Pienen kuulotuksen jälkeen lataa panulle myös turvotettu soijarouhe. Paistele hetkinen ja lisää mausteseos ja tilkkanen vettä, jotta mausteet sekoittuvat aineksiin. Raasta juusto. Tarjoilen cosmopolitan salaatin lehdiltä- Lisää myös suosikki chilikastikkeitasi... Itse lorautin Blair´sin jalapeno ja golden deathsaucea...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti