keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Valkosipuli-yrtti leipä



Nopea iltapala syntyy patongista tai maalaisleivästä... Eikä haittaa vaikka olis vähän kuivahtanutkin... Ja paras tapa tämä onkin hyödyntää kuivahtanut leipä, joka on vain jostain syystä jäänyt nauttimatta...

Valkosipuli-yrtti leipä

 

1 Maalaisleipä, ciabatta, patonki tms.
3 valkosipulinkynttä
1 pnt persiljaa
Suosikki yrttejäsi
Oliiviöljyä

Tee leipään ensiin viilto pitkittäin. Tee myös risti viillot noin puolentoista sentin välein. Kaada viiltoihin oliiviöljyä. Purista valkosipulin kynnet viiltoihin. Silppua persilja ja omia lempiyrttejäsi (minä käytin basilikaa ja salviaa). Hiero yrtit leivän öljyisiin viiltoihin. Paista 200 asteessa noin kymmenen minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti