sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ravintolapäivä 1/2014


Ravintolapäivä! Paras ruokatapahtuma, joka järjestetään neljästi vuodessa. Näinkin pienellä talousalueella taisi kohota pystyyn peräti kuusi eri ravintolaa. Kahdessa näistä käväisin. Uusi idea itselleni oli nuorten poikien yöllinen hodarikoju soittoravintolan nurkalla. Asennetta ja iloista mieltä porukalla riitti. Hodarit nyt eivät sen kummempaa elämystä tarjonneet, mutta siitä on hyvä jatkaa.

Päivän valjetessa ajelimme naapurikuntaan perustettuun Sushirajaan. Tarjolla oli Nigirejä ja makeja sekä misokeittoa tummalla tofulla ja nori levällä. Riisin koostumus oli hieman epämieluisa, mutta hyvin maustettu. Suorituksena ok. Edellisenä vuonna Torniossa oli myös sushipaikka, jossa taisi olla aito japanilainen rullia käärimässä. En ole vielä muualla saanut yhtä hyvää sushia kuin silloin. Sushirajaan vielä palatakseni... Misokeitto oli kyllä nappisuoritus! Ja asenne tekemiseen juuri oikea... Näillä eväillä eteenpäin!

Seuraava ravintolapäivä on jälleen toukokuussa... Ehkäpä allekirjoittanut osallistuu silloin kaikenkansan ruokafestivaaliin kolmannen kerran...

2 kommenttia:

  1. Tämän siitä saa kun on vilkas mielikuvitus :D Pitää korjata! Syvimmät anteeksipyyntöni!

    VastaaPoista